• image
  • image
  • image
  • image
  • image

Tisztelt Látogató!

 

 

A Balinvest Bt. 2001. óta folytat informatikai szolgáltató tevékenységet, melynek keretein belül igyekeztünk mind a magán-, mind a kis- és középvállalkozások igényeinek megfelelő átfogó, az informatika számos területre kiterjedő sokrétű szolgáltatásskálát kialakítani, hogy jelenlegi és leendő ügyfeleim számára megkönnyítsem az információ-technológiai eszközökkel folytatott munkát.


2001-től a Diamond Stúdió Ügyviteli Rendszer Kft.-nél dolgoztam informatikai szaktanácsadóként, ezen munkám során feladatom az ügyviteli szoftverek cégre szabása egyedi igények szerint, a szoftverek használatának oktatása, későbbi karbantartása és fejlesztése volt együttműködésben a partnerekkel. Számomra a fő irányvonal a raktárkezelő és számlázó program testre szabása volt, de telepítettem és oktattam könyvelő és bérszámfejtő programokat is ügyfeleink részére az ország egész területén. Nagy kihívást jelentett a cégek pontos és ellenőrizhető raktárkezelésének kialakítása, a tevékenységhez szükséges hardver eszközök megismerése, üzembe helyezése, a vonalkód olvasó- és nyomtató eszközökön át pénztárgépek vezérléséig és beüzemeléséig.

2003-ban kezdtem el rendszergazdai munkáimat, első szerződéses cégemnél szabad kezet kaptam a hálózat kialakításával, fejlesztésével kapcsolatban, itt helyeztem üzembe első Linux fájlszerveremet is, mely azóta is problémamentesen üzemel. Itt szereztem tapasztalatot azzal kapcsolatban, hogy mik azok a megoldások, amikkel cégeim mindennapi munkáját megkönnyíthetem. Jelenleg már közel 10 cégnél folytatok folyamatos rendszergazdai munkát állandó megbízással. Tevékenységi körömbe tartozik továbbá weblapok, webáruházak kialakítása, kiadványszerkesztés, katalógusok és szóróanyagok, reklámanyagok nyomdai előkészítő munkái, vonalkód rendszerek kialakítása, számítógép hálózatok tervezése, kivitelezése.

Remélem hamarosan Önt is ügyfeleim között üdvözölhetem, kérem tekintse át a teljes honlap anyagát, hátha sikerül olyan információhoz jutnia, mely értékes lehet vállalkozásának üzemeltetésével kapcsolatban. Forduljon hozzám bizalommal az oldalon található bármely elérhetőségemen.